ORDU / FATSA - Fatsa Fen Lisesi

Polislik mesleği tanıtımı ve siber suçlarla ilgili seminer verildi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. "100.Yıl" ve "Ay Yıldız" kareografileri drone eşliğinde gerçekleştirildi.

Ekm

Adnan SOBİ: Okul Aile Birliği Başkanı Seçildi.

Ekm

Mevlid i Nebi haftası münasebetiyle program yapıldı

Kök Değerlerimiz: Adalet

Milli Eğitim Bakanlığımızın Değerler Eğitimi altında belirlemiş olduğu Kök Değerler Temalarından "Adalet" konusunu işlediğimiz Eylül ayı  içerisinde etkinlik olarak Fatsa Adalet Sarayı'nı ziyaret ettik.

Eyl

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okulumuza hayırlı olsun. Tüm öğretmen ve öğrecilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Emekliliğe ayrılan olan okulumuz Fizik öğretmeni İbrahim ÇULHACI için düzenlenen yemekte kendilerine okul müdürü Muammer ATAKA tarafından hediye takdim edildi. Değerli öğretmenimizin  emeklilik hayatlarında mutluluklar diliyoruz.