ORDU / FATSA - Fatsa Fen Lisesi

Nis

Okulumuz Yapay Zeka Robot Kulübü üyeleri 22 Nisan Pazartesi tarihlerinde Ünye'te gerçekleştirilen RobÜnye Robot Yarışmasına katılarak okulumuzu temsil ettiler. Yarışmalarda okulumuz Hızlı Çizgi İzleyen kategorilerinde yarışmalara katıldı. Okulumuzu bu yarışmada temsil eden danışman öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Fatsa  Fen Lisesi 2023- 2024 eğitim öğretim yılı nisan ayı şube öğretmenler toplantısı 22 Pazartesi günü 16:00 okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Nis

Fatsa Fen Lisesi'nde 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı yapıldı

Mrt

Milletimizin yaşadığı en buhranlı dönemde İstiklâl Marşı’mız, kahraman ordumuza ve aziz milletimize umut aşılamış; Millî Mücadele ruhunun canlanmasına vesile olmuştur.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilimiz genelinde ortaöğretim kurumlarımızda görev yapan okul müdürlerimiz ile okulumuz Fatsa Fen Lisesi'nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Şbt

6 Şubat 2023 Depremi nedeniyle şehit olan vatantaşlarımız için Saygı Duruşu ve Anma programı yapıldı.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Zümre Öğretmenleri Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Polislik mesleği tanıtımı ve siber suçlarla ilgili seminer verildi